Futbol sala

El Marfil Santa Coloma empata a Cartagena i el Barça Mobicat deixa escapar el triomf contra el Múrcia

I en la Lliga espanyola de futbol sala, doble empat per als catalans. El Marfil Santa Coloma ha sumat un punt a Cartagena, on el partit ha acabat sense gols, i continua cuer, ara, amb deu punts. Per la seva banda, el Barça Mobicat ha deixat escapar una victòria gairebé assegurada contra el Múrcia. L'equip de Marc Carmona guanyava per 3 a 1 quan només faltaven cinc minuts per acabar. Una victòria ha empatat els blaugranes a 29 punts amb els murcians, segons classificats. Però tot ha canviat després de l'expulsió de Chico. En els tres últims minuts, Kike i Saúl han aconseguit l'empat a 3. Ara el Barça continua tercer, amb 27 punts.