Adolfo, autor d'un gol contra el D-Link Saragossa. (Foto: Marfil Sant Coloma)
Adolfo, autor d'un gol contra el Múrcia (Foto: Marfil Sant Coloma)
Futbol sala

El Marfil Santa Coloma acomiada l'afició a casa amb un empat amb El Pozo Múrcia (5-5)

Els de Santa Coloma han empatat amb El Pozo Múrcia i, tot i que no jugaran el play-off a la Lliga, el partit els ha servit com a preparació de la final de la Copa del Rei, que els enfrontarà amb l'Inter Movistar, el 2 de maig

El Marfil Santa Coloma ha acomiadat la temporada a casa amb un empat davant El Pozo Múrcia (5-5). Els de Xavi Passarrius no podran jugar el play-off, però el partit contra els de Múrcia els ha servit per preparar la final de la Copa del Rei, que disputaran el 2 de maig contra el líder de la Lliga regular, l'Inter Movistar.

Els de Múrcia s'han avançat en el marcador amb dos gols de Miguelín, jugador clau, i Raúl Campos. El Marfil, però, ha reaccionat fins a situar-se per sobre en el marcador gràcies a Adolfo, Salgado i Rafa López, abans del descans (3-2). A la segona part, Éric Martel ha continuat sumant pels de Santa Coloma (4-2), però, en només dos minuts, el Múrcia ha aconseguit empatar gràcies a Juampi i Fernan. Mattheus els ha posat per sobre en el marcador (4-5), però una bona jugada en els últims segons de Sepe ha deixat el 5-5 definitu.

Aquest empat deixa El Pozo Múrcia en una situació molt complicada per arribar al segon lloc de la classificació perquè ara mateix ja no depèn d'ell mateix. Inter Movistar i F.C. Barcelona estan en primer i segon llocs de la classificació, amb 79 i 71 punts respectivament.