Bàsquet

El Manresa posa punt final a la temporada a la complicada pista del Madrid

Amb la permanència a l'ACB assegurada un any més, el Suzuki Manresa s'enfrontarà amb el Reial Madrid en l'últim partit de la fase regular. Serà un xoc intranscendent per a tots dos, ja que cap dels dos s'hi juga res. Els d'Ettore Messina acabaran tercers passi el que passi, mentre que el Manresa només té en joc la posició final a la Lliga i la consecució de la 15a victòria.
Però les estadístiques són les estadístiques i en aquest cas ens mostren que la del Reial Madrid no és una pista fàcil per als manresans. El Suzuki no ha assolit cap victòria a casa dels blancs des de fa 12 anys, a la temporada 1997-1998, l'any en què també es va guanyar la Lliga. Potser la intranscendència del partit afavorirà els de Jaume Ponsarnau, que disposarà de tota la plantilla al complet per fer-hi un bon paper.

Malgrat tot, les diferències entre els dos equips són evidents. Els madrilenys són l'equip amb el millor atac i el millor percentatge de triples de l'ACB. Per la seva banda, el Manresa és el segon conjunt amb pitjor atac i pitjor estadística de tres de la Lliga.