Basquet

El Manresa només aguanta la primera part a Gran Canària (95-76)

L'equip del Bages ha plantat cara en dos primers quarts molt competits, però s'ha ensorrat en encaixar un parcial de 19-4 en la represa
Michael Machado

Michael Machado ha estat un dels homes més destacats del Manresa, que ha perdut a Gran Canària (EFE)

A l'ICL Manresa li ha tocat la part perdedora (95-76) en un partit que, inesperadament, ha apuntat trets de resultat espetacular. Davant de l'Herbalife Gran Canaria, un equip de la lluita pels "play-offs", els homes d'Ibon Navarro han plantat cara i han sabut respondre a l'artilleria local en una primera part de defenses desboradades i anotació alta.

Els catalans ha permès un avantatge màxim de vuit punts en aquesta fase, i han estat a punt d'anar-se'n al descans només quatre per sota, però un cúmul d'errades en els últims segons han tornat a fer respirar el Gran Canaria (51-43).

El retorn a la pista en el tercer quart ha estat nefast per al Manresa. Els llançaments han deixat d'entrar, i una major concentració en defensa del canaris els ha permès trencar el partit amb un parcial de 19-4. Els homes més inspirats han estat O'Nealle (21), McCalebb (18) i, especialment, Aguilar (21), que ha sortit inspiradíssim des de la línia de tres punts (6/8).

En un tres i no res, veure's amb desavantatges superiors als 20 punts, ha estat un cop massa feixuc per als visitants, que han intentat reaccionar en l'últim quart, però que només han pogut aspirar a maquillar el marcador. Els jugadors més destacats del Manresa han estat Suggs (12), Machado (10) i Tomàs (11).