El Manresa lluita, però no té forces per guanyar el Sevilla (72-78) i continua en zona de descens

Els de Pedro Martínez han fet un bon partit i han lluitat fins a l'últim segon en un partit que era com una final, davant el Sevilla, un rival directe a la zona baixa de la classificació.

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

La Bruixa d'Or Manresa havia de guanyar aquest dissabte contra el Baloncesto Sevilla sí o sí i l'afició havia preparat un mosaic per escalfar motors. Els de Pedro Martínez han lluitat tot el partit, però finalment no han pogut aconseguir una victòria que era importantíssima, contra un rival directe (72-78). El partit era una final, ja que l'equip guanyador feia un pas endavant molt important de cara a la salvació.

Durant els primers deu minuts, el partit ha estat molt igualat i s'ha arribat al final de quart en taules (17-17). Al segon quart, el Baloncesto Sevilla ha sortit molt endollat gràcies a un primer triple d'Urtasun i el Manresa ha passat uns minuts delicats mentre veia com els andalusos començaven a marxar en el marcador. El màxim avantatge ha estat de sis punts, però els de Pedro Martínez no s'han deixat intimidar i un triple, quan sonava la botzina del descans de White, ha posat els de Manresa a només dos punts per sota (35-37) per arribar tranquils al descans.

El Manresa no ha tornat gaire fi a la represa, i s'han arribat a posar 9 punts per sota, a remolc i amb més de cinc minuts sense poder anotar. Roger Grimau, amb 17 punts i 14 de valoració, ha agafat les regnes de l'equip i ha començat a liderar la remuntada dels del Bages, que han recuperat el ritme tan defensiu com en atac i han arribat al final de l'últim quart 53-55, quan més complicat ho tenien.

Grimau i Fotu (22 punts i 21 de valoració) han activat el Nou Congost. Semblava que la gesta era possible quan els de Pedro Martínez s'han posat tres punts per sobre durant l'últim quart, però, al final, el Manresa ha sucumbit a la superioritat andalusa i ha perdut 72-78; han salvat, però, el basket average. El Manresa continua en zona de descens