Pere Tomàs (EFE)
Pere Tomàs, en la seva anterior etapa amb el Manresa, en una imatge d'arxiu (EFE)
Bàsquet

El Manresa certifica matemàticament el descens amb una derrota a la pista de l'Unicaja

L'equip del Bages acabarà últim la Lliga Regular de l'ACB després de perdre a la pista de l'Unicaja. La seva salvació passa una temporada més pels despatxos.

Actualitzat

L'ICL Manresa ha vist confirmat de forma matemàtica el seu descens esportiu a la Lliga LEB després de perdre per 91 a 75 a la pista de l'Unicaja, en un partit ajornat corresponent a la jornada 27. Els del Bages han pogut resistir durant els 3 primers quarts, però a l'últim, ja sense forces, han acabat caient.

Els malaguenys han començat molt fort, amb els punts de l'ex dels manresans Dejan Musli a la pintura. L'aler Pere Tomàs (19 punts, 4 rebots, 4 assistències)​, amb dos triples seguits, ha liderat la reacció dels d'Ibon Navarro. L'Unicaja ha tornat a marxar en el segon quart, i novament el Manresa ha tornat el cop.

En el tercer quart, el base local Kyle Fogg (18 punts, 5 de 8 en triples) ha contrarestat els triples de Tomás i Scott Suggs. Alen Omic, castigant la zona visitant, ha tornat a distanciar els de Joan Plaza. I ara si, l'equip de casa ha pogut respirar tranquil.

Els manresans queden ara, en una situació que han viscut massa vegades en els últims anys, expectants de si els equips que guanyin l'ascens esportiu des de la LEB Or puguin acomplir les qüestionades condicions que exigeix l'ACB per accedir a la màxima categoria del bàsquet espanyol.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut