El Manchester Utd. estrena la Premier amb una victòria difícil davant el Tottenham (1-0)

Els de Van Gaal han jugat el primer partit de Premier League contra un rival directe, el Tottenham de Pochettino. El Manchester United ha guanyat per la mínima, amb un gol a pròpia porta de l'spur Kyle Walker. El Chelsea inaugura la competició amb un empat

L'equip de Louis van Gaal ha començat la temporada 2015-16 amb un difícil triomf contra el Tottenham de Pochettino, a casa (1-0). Un partit que ha estat marcat per l'absència del porter David de Gea, el millor futbolista de l'equip les dues últimes temporades, que ha hagut de veure el partit des de la graderia.

El Manchester ha inaugurat la Premier League amb la victòria contra un dels seus rivals directes. L'únic gol del partit, però, no ha estat res espectacular: l'ha marcat l'"spur" Kyle Walker en pròpia porta als 22 minuts de joc.

Un equip, a cop de talonari

Els de Van Gaal, amb diners frescos pel traspàs de Di María, han tornat a esgotar el talonari per recuperar la condició d'aspirants al títol, amb les arribades, entre d'altres, de Schweinsteiger i de Memphis Depay.  A la porteria, Van Gaal ha fitxat el "Chiquito" Romero preveient la marxa de David de Gea: al davant, la responsabilitat dels gols tornarà a recaure en Wayne Rooney.

El Chelsea, comença amb mal peu

El Chelsea no ha començat bé a la Premier. Els londinencs han empatat a dos en la visita del Swansea a Stamford Bridge. Els "blues" s'han avançat amb un gol d'Oscar, però els gal·lesos han empatat tot seguit gràcies a Ayew. El Chelsea ha tornat a avançar-se, però en el minut 52, l'àrbitre ha pitat penal i expulsió de Courtois, i el francès Gomis ha aprofitat l'oportunitat per aconseguir el definitiu 2 a 2.