El Manchester United torna a frustrar el somni europeu del Chelsea (2-1) i obté el pas a semifinals de la Champions

El Manchester United va tornar a derrotar el Chelsea (2-1) i ha obtingut el bitllet per a les semifinals de la Champions. A Old Trafford, els "blues" van sortir molt endollats, van disposar d'ocasions per marcar, però Chicharito va avançar els de Ferguson en el minut 43. A la segona meitat, Drogba va entrar per Torres, Ramires va ser expulsat i l'ivorià donava esperances als londinencs en el 76. Un minut després, el coreà Park va ensorrar el somni europeu d'Abramovitx, un any més.

Les estadístiques no enganyen. I aquestes diuen que el Chelsea ha guanyat tres cops en les últimes 7 visites que ha fet a Old Trafford. O també que el United només havia perdut un partit a casa, dels últims 30 disputats a la Champions. Doncs bé. La història continua i el Manchester engrandeix l'estadística.

Diana del Chicharito

Per començar, tres ocasions de gol per als visitants. La primera en el minut 11, cop de cap de Torres i la pilota surt fora per ben poc. La segona, tres minuts més tard, en el 14. Xut de Lampard i Van der Sar atrapa la pilota, en una gran intervenció. La tercera és per a Anelka en el 22, el seu xut surt a fora. Fins aquí les oportunitats del Chelsea.

Ara, les del Manchester. Primer gol anul·lat, en el 26, a "Chicharito" Hernández per fora de joc. I en el 29, el gol dels "diables vermells". La centrada de Giggs, no hi arriba Rooney i ho fa "Chicharito", que a la segona no va deixar passar l'oportunitat del gol. A partir d'aquest moment, el United va controlar el joc i no va deixar que el Chelsea s'acostés amb més perill a la seva àrea.

Park sentencia l'eliminatòria

A la represa, expulsió de Ramires per una dura entrada a Nani. I amb deu jugadors, la sorpresa, en el minut 76, gol de Drogba després d'un excel·lent servei d'Essien. Un gol que donava vida a l'eliminatòria, ja que una altra diana dels "blues" els classificava. Però en la següent jugada, l'esfèrica arriba a Park i el coreà fa una retallada dins de l'àrea i marca el gol de la victòria per al United. Així doncs, els homes d'Alex Ferguson ja són a les semifinals, mentre que els jugadors del Chelsea s'han quedat, novament, amb un pam de nas.