Futbol internacional

El Manchester United s'emporta el primer títol de la temporada anglesa

L'actual campió de la Champions League ha començat la temporada 2008-2009 de la mateixa manera que va acabar la passada: aixecant una copa. L'equip de Ferguson s'ha imposat al Portsmouth a la tanda de penals (3-1) i s'ha acabat emportant la Community Shield, que enfronta al campió de Copa amb el campió de Lliga. Tot i no poder comptar ni amb Cristiano Ronaldo ni amb Wayne Rooney, els diables vermells han jugat a un gran nivell i han controlat el partit en tot moment però no han aconseguit materialitzar amb gols el seu domini i el títol s'ha acabat resolent des dels 11 metres.

Actualitzat
El capità del Manchester, Gary Neville, ha reaparegut després de patir una greu lesió al tormell, el març del 2007 i a la davantera del Portsmouth ha debutat l'exjugador del Liverpool Peter Crouch.

Kaká s'acosta al Chelsea


Qui també podria jugar la pròxima temporada a la Premier League és el brasiler Kaká que podria convertir-se molt aviat en la nova estrella del Chelsea. Segons ha assenyalat el representant del jugador, Diogo Kotscho, el Milan es troba en negociacions tot i que encara no s'ha arribat a cap acord. Això sí, Kotscho ha desvelat que hi ha una "possibilitat molt gran" que Kaká acabi vestint la samarreta del Chelsea la temporada vinent ja que l'oferta presentada per l'equip londinenc "agrada al Milan". Segons els mitjans britànics, aquesta oferta rondaria els 100 milions d'euros.

El Girondins de Blanc debuta amb triomf

La Lliga francesa ja ha donat el tret de sortida. Dels resultats de la primera jornada, s'ha de remarcar el triomf del Girondins de Laurent Blanc, que va haver de suar per remuntar el seu matx contra el Caen (2-1). Qui no ha començat gens bé ha estat el PSG, que amb Makelele i Giuly a les seves files, continua sense deixar la senda de la derrota en caure al camp del Mònaco per 1-0.

El primer festival golejador a França s'ha vist al camp del Rennes, amb un increïble empat a 4 gols entre l'equip local i l'Olympique de Marsella. Els marsellesos s'han reforçat molt i han demostrat un gran poder ofensiu però també moltes errades en defensa en un partit boig.

L'últim partit de la jornada es disputa aquest diumenge i el protagonitzaran el vigent campió, l'Olympique de Lió, i el Tolosa.

Rangers i Celtic només poden guanyar per la mínima

A la lliga escocesa el Celtic de Glasgow ha començat la defensa del títol aconseguit la temporada passada amb un fluix partit contra el St. Mirren. Abans de l'inici de l'enfrontament l'exblaugrana Marc Crosas ha estat presentat i ovacionat pels 57.000 aficionats que omplien el camp. Tot i que el St. Mirren ha acabat jugant amb 10 homes, el Celtic només ha estat capaç de guanyar gràcies a un gol de penal de Robson.

El Glasgow Rangers tampoc està realitzant un inici de temporada gaire convincent i després de quedar eliminat a la fase prèvia de la Champions League, ha debutat a la lliga amb una curta victòria per 0 a 1 al camp del modest Falkrik. El porter dels Rangers, Robert Olejnik, ha estat el jugador més destacat del seu equip aturant un penal quan el marcador encara era de 0 a 0.
Anar al contingut