El Manchester United remunta contra l'Aston Villa i es proclama campió de la Carling Cup (2-1)

El Manchester United s'ha proclamat campió de la Carling Cup, la Copa de la Lliga anglesa. Els "red devils" han revalidat el títol que van aconseguir la temporada passada en aquesta competició en imposar-se a l'Aston Villa per 2-1 en la final disputada a l'estadi de Wembley. Els "villans" s'han avançat amb un gol de penal de Milner al minut 5 però el veterà Michael Owen ha fet l'empat a 1 sis minuts després. I quan el partit semblava abocat a la pròrroga, Rooney, que havia començat el matx a la banqueta, ha aparegut per donar la victòria al seu equip amb el gol decisiu a quinze minuts del final.

El Manchester United ha guanyat la Carling Cup després d'imposar-se per 2-1 a l'Aston Villa, en la gran final que s'ha disputat a l'estadi de Wembley. Tot i el triomf, els homes de Sir Alex Ferguson han hagut de patir perquè els "villans" s'han avançat molt d'hora, als cinc minuts, després d'un penal que ha transformat Milner. Però la rèplica del United ha estat gairebé instantània i Michael Owen ha fet l'empat sis minuts després.

Quan la final semblava abocada a la pròrroga, Wayne Rooney -qui, si no- ha tornat a exhibir el gran moment de forma i d'inspiració dels últims mesos marcant el gol de la victòria quan faltava un quart d'hora per al final. Aquesta ha estat la quarta Carling de la història per al Manchester United i la segona que guanyen els "diables vermells" de forma consecutiva.