Futbol

El Manchester United rebutja l'oferta del Reial Madrid per Van Nistelrooy

El Manchester United ha rebutjat l'oferta del Reial Madrid per fitxar Van Nistelrooy, ja que no s'acosta als quasi 22 milions d'euros en què està valorat el davanter. Dimarts el web del Reial Madrid n'anunciava el fitxatge, cosa que després va haver de rectificar. Al nou president madridista, Ramón Calderón, li està sortint, de moment, tot malament. Les promeses electorals van caient una rere l'altra cada dia que passa. Ni Cesc, ni Kaká, ni Robben. Mentrestant, Capello no ho té fàcil per planificar la nova temporada.

Actualitzat
A la concentració d'Àustria, Capello està treballant amb 23 jugadors, un bona part dels quals no tindran gaires opcions, ja que encara s'hi han d'incorporar els nou mundialistes i els fitxatges que, de moment, no s'estan concretant. El nou president Ramón Calderón va prometre, durant la campanya electoral, la contractació del brasiler del Milan Kaká, l'holandès del Chelsea Robben i el català de l'Arsenal Cesc Fàbregas. Però els seus clubs no estan disposats a vendre'ls. Tampoc el Manchester ha acceptat l'oferta pel davanter holandès Ruud van Nistelrooy, malgrat que l'acord semblava molt proper i, fins i tot, la web oficial del Reial Madrid el va donar per fet. L'objectiu més clar del director esportiu, Pedja Mijatovic, són els descartats de la Juventus. Principalment, els defenses italians Cannavaro i Zambrotta, i el migcampista brasiler Emerson. Però el club de Torí no els traspassarà a qualsevol preu, i el Madrid no és l'únic pretendent. 

El fet que Capello fos l'entrenador del Juventus de Torí durant les dues últimes temporades fa que el tècnic italià esperi convèncer els seus exjugadors perquè fitxin per al Reial Madrid.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut