El Manchester United manté el liderat de la Premier en guanyar al camp del Sunderland (1-2)

El Manchester United ha sabut aguantar la pressió dels seus rivals directes i manté ha el liderat de la Premier gràcies al seu triomf al camp del Sunderland (1-2). Scholes i Macheda han fet els gols dels diables vermells, que es mantenen al capdavant de la classificació amb un punt d'avantatge sobre el Liverpool, que ha golejat el Blackburn per 4-0 amb un destacat Fernando Torres que ha marcat per partida doble. També ha guanyat el Chelsea, però patint més del compte, al camp del Bolton (4-3), mentre que l'Arsenal s'ha imposat a domicili al Wigan per un contundent 1-4.

El Manchester United no afluixa en el liderat de la Premier i s'ha imposat per 1 a 2 al camp del Sunderland. El primer gol l'ha marcat Scholes amb una gran rematada de cap. Jones ha empatat a un per al Sunderland, però, al segon temps, l'home de moda, Federico Macheda, ha tornat a marcar el gol decisiu, tot i que aquest cop no ha estat un gol tan espectacular com el de la setmana passada i ha enviat la pilota al fons de la xarxa després de desviar amb fortuna un xut de Carrick.

El Liverpool tampoc afluixa en la persecució i ha golejat el Blackburn Rovers. L'un a zero l'ha marcat Fernando Torres amb un gol espectacular. Control amb el pit i xut a la mitja volta. El mateix Torres ha marcat el 2 a 0 en rematar una falta picada per Xabi Alonso. També ha estat magnífic el tercer gol dels "reds", l'ha fet Agger, que s'ha trobat amb molt poca oposició per pujar la pilota des del centre del camp i s'ha acabat traient de la màniga un xut magnífic. N'Gog ha marcat el quart en el temps de descompte.

La tercera posició en la Premier és per al Chelsea, que ha superat el Bolton per 4 a 3 en un partit estranyíssim. Ballack ha marcat l'1 a 0 en el minut 40, i, a l'inici del segon temps, Drogba, Lampard, de penal, i, de nou, Drogba han anotat el 4 a 0 en el marcador. El partit semblava sentenciat, però, en els últims minuts, el Bolton ha marcat tres gols i ha estat a punt de fer malbé la festa als de Guus Hiddink.

També ha golejat l'Arsenal, tot i que, en el seu partit contra el Wigan Athletic han començat encaixant un gol de Mido. Però el segon temps ha estat un festival dels londinencs, amb els gols de Theo Walcott, el de Silvestre, el d'Andrei Arxavin i el d'Alex Song Billong.