David Moyes no ha pogut acabar la seva temporada a la banqueta d'Old Trafford. (Foto: Reuters)
Futbol

El Manchester United fa oficial la destitució de David Moyes i Ryan Giggs el substitueix de manera temporal

El Manchester United ha fet oficial aquest dimarts la destitució de l'entrenador David Moyes. El tècnic escocès, fitxat aquesta mateixa temporada per susbtituir Sir Alex Ferguson en el càrrec, havia firmat un contracte de sis anys però els mals resultats dels "red devils" han provocat la seva sortida precipitada d'Old Trafford. Ryan Giggs, encara en actiu als seus 40 anys, ha estat nomenat com el seu substitut de manera temporal fins al final de temporada.

Actualitzat

El Manchester United ha fet oficial aquest dimarts a través del seu compte oficial de Twitter la destitució de l'entrenador David Moyes. El tècnic escocès, fitxat aquesta mateixa temporada per susbtituir Sir Alex Ferguson en el càrrec, havia firmat un contracte de sis anys però els mals resultats dels "red devils", sense opcions de lluitar per la Premier i sense opcions de classificar-se per a la Lliga de Campions després de l'última derrota al camp de l'Everton, han provocat la seva sortida precipitada d'Old Trafford.

El club anglès ha volgut agrair el seu "intens treball, honestedat i integritat" que ha aportat al seu treball durant els mesos que ha estat al capdavant de l'equip. El veterà jugador gal·lès Ryan Giggs, encara en actiu als seus 40 anys, ha estat nomenat com el seu substitut de manera temporal fins al final de temporada. La idea del club és trobar un nou entrenador per al pròxim curs, i ara mateix el candidat més ben posicionat és l'holandès Louis van Gaal.

Anar al contingut