Futbol

El Manchester United desmenteix la versió del Reial Madrid sobre el "cas De Gea"

Encreuament d'acusacions en el fitxatge frustrat de De Gea pel club blanc

Actualitzat

Després que el fitxatge del porter David De Gea pel Reial Madrid acabés frustrant-se per no haver estat inscrit dins del termini, i després que el club blanc hagi acusat els red devils d'enviar tard els contractes, el Manchester United publica la seva versió dels fets al seu web puntualitzant diversos detalls sobre l'operació.

Primer de tot, el club anglès destaca que mai ha contactat amb el Reial Madrid per vendre De Gea ja que el consideren "clau" per l'equip.

Després, els Red Devils confirmen que la primera oferta pel porter la van rebre ahir a l'hora de dinar i que es va arribar a un acord on entrava Keylor Navas com a nou porter sota els pals d'Old Trafford.

Finalment, el Manchester United detalla al minut la seva versió de què va passar:

21:42: Els Red Devils envien els documents pels dos jugadors al Reial Madrid.

23:32: El Reial Madrid retorna el contracte de David De Gea sense la pàgina on hi havia de figurar la signatura del jugador.

23:40: Canvis importants a la documentació arriben al Manchester United i posen en risc tota l'operació.

23:55: El Manchester United rep del Reial Madrid els documents necessaris per acabar la seva relació amb David de Gea, mentre que els papers de Keylor Navas encara no han arribat.

23:58: L'acord per al fitxatge de De Gea pel Reial Madrid és enviat per part dels Red Devils. Dos minuts abans de tancar-se el mercat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut