Futbol internacional

El Manchester United derrota el Blackpool en el seu últim partit abans de la final de Wembley (4-2)

El rival del Barça en la final de la Champions, el Manchester United, va tancar la Lliga anglesa amb victòria. L'equip d'Alex Ferguson, que va reservar un bon grapat dels jugadors que seran titulars a Wembley, com Rooney, Chicharito Hernández, Ferdinand o Giggs, entre d'altres, va superar el Blackpool per 4-2 en un partit molt especial per a Edwin Van der Sar. El veterà porter holandès, que a l'octubre farà 41 anys, es retira, i va rebre un emotiu homenatge en el seu últim partit a Old Trafford. Els "red devils" van acabar capgirant un marcador advers i van certificar el descens del seu rival a la First Division.

La festa de comiat de Van der Sar la va iniciar Park, que va avançar els "red devils" en el minut 20 de joc aprofitant una greu errada de la defensa visitant. Però abans del descans, Charlie Adam, amb un llançament de falta, va fer pujar l'empat al marcador per un Blackpool que s'hi jugava la permanència a la Premier League

Les urgències dels visitants es van notar a la represa, quan Gary Taylor-Fletcher va avançar el Blackpool amb l'1-2 després de culminar una gran combinació ofensiva. Però, en poc més de cinc minuts, els d'Alex Ferguson van empatar amb un gol d'Anderson a centrada de Park. Amb el 2-2 en el marcador, el Blackpool no va estar de sort i Evatt va fer el tercer del United en pròpia porta. Michael Owen va tancar la victòria dels "red devils" i va sentenciar un Blackpool que acompanyarà el Birmigham City i el West Ham a la Segona Divisió anglesa. En canvi, la cara de la jornada la va protagonitzar el Wigan, dirigit pel català Robert Martínez, que va aconseguir la permanència amb una victòria agònica al camp de l'Stoke City.