El Manchester United, a la final del Mundial de clubs

El Manchester United, com era previsible, s'ha classificat per disputar la final del Mundial de clubs, després de golejar el Gamba Osaka, del Japó, per 5-3. El Manchester United ha arribat a dominar per 5-1 i els japonesos només han maquillat el marcador. Rooney ha marcat dos gols i Cristiano Ronaldo, Vidic i Fletcher n'han fet un cadascun. L'equip anglès jugarà la final contra el Liga de Quito, que va eliminar els mexicans del Pachuca per 2-0. El partit es disputarà diumenge.

Una rematada de cap de Vidic a la sortida d'un córner ha significat l'1-0. Un altre córner ha estat preludi del 2-0. Aquesta vegada, ha estat Cristiano Ronaldo qui ha rematat amb el cap. A la segona part, l'equip japonès ha retallat diferències amb un contraatac protagonitzat per Yamazaki, però un minut després Wayne Rooney ha acabat amb les aspiracions japoneses. En només dos minuts, primer Fletcher, amb el cap, i després Rooney, en un altre ràpid contraatac, han sentenciat el partit. Endo, de penal, i Hashimoto, d'una forta canonada, han aconseguit maquillar una mica el marcador.