Futbol

El Manchester City suspèn Carlos Tévez durant dues setmanes

Carlos Tévez ha estat sancionat pel Manchester City amb una suspensió de dues setmanes després que el davanter argentí no sortís dimarts al camp contra el Bayern a Munic, en partit de la Lliga de Campions. El club ha confirmat que la decisió es va prendre després que es va celebrar una conferència telefònica en què van participar directius de la institució i el president, Khaldoon al-Mubarak. "El Manchester City pot confirmar que el davanter Carlos Tévez ha estat suspès fins a nou avís per un període màxim de dues setmanes", assenyala un comunicat de la institució esportiva.

Actualitzat
"La suspensió del jugador està pendent d'una revisió completa sobre la seva suposada conducta en la derrota de dimarts a la tarda per 2-0 davant el Bayern Munic", afegeix la nota. Mentre està en marxa aquesta investigació sobre la seva conducta, Tévez no "prendrà part en els entrenaments", subratlla.

Després de l'incident de dimarts, l'entrenador de l'equip, l'italià Roberto Mancini, va afirmar que el davanter argentí no tornarà a jugar amb els "citizens". Per la seva banda, Tévez va demanar perdó, també a través d'un comunicat, "a tots els fans del Manchester City per qualsevol malentès que ocorregués a Munic" i va assegurar que "mai" es va negar a jugar.
Anar al contingut