El "Kun" Agüero lamenta una ocasió perduda (Reuters)
Futbol

El Manchester City s'encalla amb el Southampton (1-1) i ja encadena cinc partits sense guanyar

L'equip de Pep Guardiola no ha pogut passar de l'empat a casa i passa a compartir el lideratge de la Premier League amb l'Arsenal i el Liverpool

Actualitzat

El Manchester City continua sense retrobar el camí de la victòria i ja encadena cinc partits seguits sense guanyar entre totes les competicions. L'equip de Pep Guardiola, després de caure golejat en el Camp Nou en partit corresponent a la Lliga de Campions, ha empatat a casa davant el Southampton (1-1).

Podria haver estat pitjor per als de Guardiola, que han vist com Nathan Redmond, aprofitant una errada de John Stones, avançava l'equip de Claude Puel abans de la mitja hora de joc. El City, que ha jugat amb una línia de tres a la defensa, ha tingut la possessió, però no arribava amb claredat a la porteria de Fraser Foster. Sergio Agüero, que ha tornat a l'equip, no ha tingut el dia de cara a porta. El gol de l'empat l'ha marcat el nigerià Kelechi Iheanacho, que ha sortit a la represa per De Bruyne. En els últims minuts s'ha intensificat la pressió dels "citizens", que no han trobat premi.

Amb tot, el City es manté al capdavant de la classificació de la Premier League. Però si la setmana passada compartia aquesta condició amb l'Arsenal, ara ho fa també amb el Liverpool de Jürgen Klopp.

Anar al contingut