Champions

El Manchester City respira després d'esquivar el Barça en el sorteig de Champions i alerta l'Arsenal a través d'un tuit

Després d'encreuar-se les dues últimes temporades amb el club català als vuitens de la Champions, els anglesos han avisat els seus compatriotes: "Ara us toca a vosaltres jugar contra ells, Arsenal."

Pau RodríguezActualitzat

El Manchester City pot respirar després del sorteig de vuitens de la Champions. Els anglesos, que en les dues últimes edicions s'havien enfrontat al Barça i havien perdut, jugaran contra el Dinamo de Kíev. Tot i això, els de Manchester han aprofitat l'avinentesa per avisar l'Arsenal, els seus compatriotes, que hauran de veure's les cares amb el conjunt blaugrana.

"Us toca a vosaltres jugar contra ells, Arsenal", ha alertat el City els londinencs a través del seu compte de Twitter. A més, el tuit va acompanyat d'una imatge on surten Sergio Agüero, Leo Messi i Luis Suárez en el partit que el Barça va guanyar la temporada passada per 1-2 a l'Etihad Stadium. Els de Luis Enrique visitaran l'Emirates Stadium el proper 23 de febrer, mentre que el conjunt d'Arsène Wenger viatjarà al Camp Nou el 16 de març.

El Barça, però, tampoc és un desconegut per al conjunt londinenc. Els blaugrana van superar l'equip d'Arsène Wenger a la final de París del 2006 (2-1), el van eliminar en els quarts de final de la competició el 2009-10 amb quatre gols de Messi en el partit de tornada, i en els vuitens del 2010-11.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut