El City de Guardiola ha empatat a 1 amb l'Everton de Koeman (Reuters)

El Manchester City, que ha empatat amb l'Everton, arribarà al Camp Nou després de tres partits sense guanyar

L'equip de Pep Guardiola va començar molt fort la temporada, però ara no passa pel seu millor moment. Com a mínim, pel que fa als resultats. Una crisi que arriba just quan els "citizens" han de visitar el Camp Nou.

El Manchester City ha allargat a 3 la seva ratxa de mals resultats, just en el seu últim partit abans de visitar aquest dimecres el Camp Nou per jugar contra el FC Barcelona a la fase de grups de la Lliga de Campions. Els jugadors de Pep Guardiola han empatat a 1 a casa contra l'Everton d'un altre tècnic amb passat blaugrana i company del de Santpedor al "Dream Team", l'holandès Ronald Koeman.

En el minut 64 Romelu Lukaku ha avançat els visitants. Previament, a la primera meitat, De Bruyne no havia aprofitat un penal pels locals. A la segona part el City ha tornat a veure com li assenyalaven una altra pena màxima a favor, i aquesta vegada qui no ha encertat ha estat el "Kun" Agüero. En el minut 72 Nolito, que acabava d'entrar en el terreny de joc, ha aconseguit el gol de l'empat definitiu.

El City retè el liderat de la Lliga, tot i que amb els mateixos punts que l'Arsenal, gràcies a l'empat a 1 del Tottenham al camp del West Bromwich. L'equip, que va començar la temporada amb 10 victòries consecutives en 10 partits oficials, encadena ara un empat a la Champions al camp del Celtic de Glasgow (3-3), una derrota al camp del Tottenham a la Premier (2-0) i ara un empat, també a la seva lliga, contra l'Everton.

Dels altres dos equips d'aquest grup de la Lliga de Campions, el Borussia Mönchengladbach ha empatat a 0 a casa contra l'Hamburg després de fallar dos penals com el City, i el Celtic de Glasgow ha superat com a local el Motherwell per 2 a 0. Els gols els han fet Scott Sinclair en el minut 18 i Moussa Dembele, de penal, en el 87.