Messi en l'últim partit del Barça, al Camp Nou contra la Roma (EFE)
Messi en l'últim partit del Barça, al Camp Nou contra la Roma (EFE)
Futbol

El Manchester City prepara una oferta a Leo Messi de 57 milions d'euros per temporada

Segons el diari "The Sun", el club anglès estaria en condicions de pagar 170 millions de la clàusula de l'argentí

Actualitzat

A Anglaterra s'insisteix amb l'interès d'una sèrie de clubs per Lionel Messi. L'últim el pública el tabloide "The Sun" i és un ball de xifres d'autèntic impacte. El club anglès, propietat de Mansour bin Zayed al-Nahyan, podria tenir llesta una oferta que superaria els guanys del crac argentí per més del doble del que ara mateix guanya al Barça: 40 milions de lliures per temporada, és a dir, gairebé 57 milions d'euros, la qual cosa superaria el milió per setmana. L'oferta es dividiria en 45,5 milions en concepte de sou i, la resta, en variables i rendiments de drets d'imatge.

Per temptar el FC Barcelona de vendre el jugador, s'estaria preparant una oferta de 170 milions d'euros. L'actual clàusula de rescissió del jugador és de 250 milions.

A Manchester s'assegura que la incorporació seria la cirereta del pla de Ferran Soriano i Txiki Begiristain, que també pretenen convèncer Pep Guardiola per deixar el Bayern i instal·lar-se al City.

Per fer viable l'operació, el club compta de guanyar la Premier League aquesta temporada. El nou contracte televisiu del futbol anglès preveu l'ingrés de més de 200 milions d'euros al campió.

Anar al contingut