Sterling controla una pilota pressionat per un jugador del Celtic (Reuters)

El Manchester City no passa de l'empat a Celtic Park en un partit embogit (3-3)

Aquest és el primer partit oficial que el conjunt de Guardiola no guanya aquesta temporada després d'arrencar la Premier amb sis victòries consecutives i és segon del grup C amb 4 punts, dos menys que el Barça

David CarballoActualitzat

El Manchester City no ha pogut passar de l'empat en la seva visita a Celtic Park en un partit embogit i on s'han marcat fins a sis gols, tres per cada equip. Els locals s'han avançat amb un gol matiner de Dembele, que es trobava en fora de joc, però Fernandinho ha fet la igualada en el minut 11. Sense temps per reaccionar, el Celtic ha tornat a marcar amb un gol en pròpia porta de Sterling, que ha desviat una centrada de Tierney al fons de la porteria de Claudio Bravo. Sterling ha esmenat l'errada anterior i ha tornat a empatar a dos en una jugada de gran habilitat tècnica, després de retallar el porter i un defensa.

Només començar la segona part, Dembele ha posat de nou per davant als escocesos amb una rematada acrobàtica aprofitant un greu error de Kolarov quan intentava refusar la pilota. I en el minut 55, Nolito ha establert la igualada definitiva amb el primer gol de la seva carrera a la Champions.

En el tram final, el City s'ha abocat a la desesperada a la recerca del gol del triomf i, en l'últim minut, Gordon, amb una aturada espectacular, ha evitat el 3 a 4. Aquest és el primer partit oficial que el City de Guardiola no guanya aquesta temporada després d'arrencar la Premier amb sis victòries consecutives i és segon del grup C amb 4 punts, dos menys que el Barça.