Futbol

El Manchester City i l'Everton lluiran els colors de Catalunya en homenatge a les víctimes de l'atemptat de Barcelona

Els jugadors també portaran braçalets negres en senyal de dol. A l'estadi i en una pancarta a les grades, es llegirà el lema: "Manchester està amb vosaltres."

La samarreta de l'Everton per al partit contra el Manchester (Foto @Everton)

El Manchester City i l'Everton lluiran aquesta nit a la seva samarreta la imatge de l'abella de Manchester amb els colors de Catalunya en homenatge a les víctimes dels atacs terroristes a Manchester i Barcelona.

Els jugadors també portaran braçalets negres en senyal de dol. A l'estadi i en una pancarta a les grades, es llegirà el lema: "Manchester està amb vosaltres", com a mostra de solidaritat, segons ha comunicat el club en un comunicat

Les samarretes que portaran avui els jugadors del City les signaran i les subhastaran entre els aficionats el proper mes de setembre per recaptar diners destinats a fons creats pels atacs a Manchester i Barcelona

Aquestes mostres de solidaritat s'hi sumen al minut de silenci dels jugadors de Pep Guardiola, en la sessió d'entrenament del passat divendres.

El director general del club anglès, Ferran Soriano, es va alegrar que els ciutadans de Manchester se sumin a les mostres de suport del club, "un increïble esperit de comunitat pels seus permanents esforços per recaptar fons després dels tràgics esdeveniments al Manchester Arena".