Gabriel Jesús marca el quart gol del Manchester City (Reuters)
Futbol Internacional

El Manchester City goleja l'Stokes i es posa líder en solitari de la Premier League

El ritme golejador del City a la lliga anglesa és difícil d'igualar

El Manchester City s'ha situat com a líder en solitari gràcies a la seva espectacular golejada a l'Stoke (7-2) i l'empat del que fins aquest dissabte era colíder, el Manchester United de José Mourinho, en la seva visita al Liverpool. Els de Pep Guardiola han començat a sentenciar el matx ben aviat. En el minut 17, Gabriel Jesús ha obert el marcador, i dos minuts més tard, Raheem Sterling ha anotat el 2-0. En el 27, David Silva ha fet el 3-0. Mame Diouf ha reduït distàncies poc abans del descans.

El resultat s'ha ajustat encara una mica més amb el gol en pròpia porta de Kyle Walker en el minut 47. La resposta dels "citizens" ha estat contundent. Gabriel Jesús ha trobat porteria en el minut 55, Fernandinho en el 60 i Leroy Sané en el 62. Bernardo Silva ha fet el definitiu 7 a 2 en el minut 79.

El City suma 22 punts, dos més que el United, amb 7 victòries i un empat en els 8 partits de Lliga que ha disputat. I d'aquests 8, en 4 ha fet 5 o més gols (5-0 a Liverpool i Crystal Palace, 0-6 al Watford i ara 7-2 a l'Stokes). El registre golejador de l'equip que entrena Guardiola és una mostra de la seva eficàcia ofensiva: 29 a favor, només 4 en contra.