Josep Guardiola no ha renunciat al llaç groc i ha guanyat la Copa de la Lliga (Reuters)
Futbol

El Manchester City goleja l'Arsenal (0-3) i guanya la Copa de la Lliga

El Manchester City ha guanyat la seva cinquena Copa de la Lliga anglesa derrotant l'Arsenal (3-0) en la final. És el primer títol que guanya Josep Guardiola a Anglaterra.

Actualitzat

Amb el llaç groc a la solapa, Josep Guardiola s'ha presentat a la gespa de Wembley, desafiant les autoritats del futbol britànic, disposat a aixecar el seu primer trofeu com a entrenador del Manchester City. El buscava i l'ha aconseguit.

La primera gran ocasió del partit ha estat de l'Arsenal, però ni Özil ni Aubameyang han estat capaços de superar Claudio Bravo. El porter xilè ha estat protagonista del primer gol. Una assistència seva a Agüero ha acabat amb una vaselina de l'argentí, que ha acabat dins de la porteria dels londinencs (min. 18). Mustafi ha reclamat falta d'Agüero, però el cert és que el defensa de l'Arsenal ha pecat de passarell.

Després del descans ha arribat el 0 a 2, obra de Kompany (min.58). El capità ha posat distància en el marcador i ha començat a apagar les il·lusions dels de Wenger. I, finalment, David Silva ha sentenciat la final. El canari ha aprofitat una passada de la mort de Danilo i amb un xut encreuat ha superat el colombià Ospina. Era el 3 a 0 (min. 65).

Aquesta victòria és el primer títol del City aquesta temporada, en què té ben encaminada la Premier League i un peu i mig als quarts de final de la Lliga de Campions.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut