Riyad Mahrez lluirà el dorsal 26 amb el City (@ManCityCatala)
Futbol internacional

El Manchester City fitxa l'internacional algerià Riyad Mahrez

El mitjapunta algerià, de 28 anys, arriba procedent del Leicester City i ha firmat un contracte per cinc temporades

Actualitzat

El Manchester City ha tancat el seu primer fitxatge per a la pròxima temporada. Es tracta del mitjapunta algerià Riyad Mahrez, que arriba procedent del Leicester City i que ha firmat un contracte per cinc temporades, fins al 30 de juny del 2023.

Mahrez, de 28 anys, era una vella aspiració de Pep Guardiola, que finalment ha pogut aconseguir els seus serveis després de dos intents fallits. Després de destacar al Le Havre, Mahrez va aterrar al futbol anglès el gener del 2014 i es va convertir en una peça bàsica del Leicester que va conquerir el títol de la Premier League al 2016.

"Estic molt content d'unir-me al City, un equip que fa un gran futbol sota les ordres de Pep Guardiola. Veure'ls sempre ha estat un plaer, Pep està compromès amb el futbol d'atac, cosa que és perfecte per a mi. Les actuacions de l'equip la temporada passada van ser excepcionals, estan redefinint el futbol anglès i jo vull ser part d'això. Podem tenir èxit els dos pròxims anys i crec que el meu propi joc pot adaptar-se bé a l'estil de Guardiola", ha explicat en declaracions als mitjans oficials del club anglès.

Anar al contingut