Claudio Bravo amb Txiki Begiristain en la imatge que ha difós el club anglès
Futbol

El Manchester City fa oficial el fitxatge de l'exporter del Barça Claudio Bravo

El FC Barcelona ha comunicat que el porter Claudio Bravo ha estat traspassat al Manchester City, després d'haver-se concretat el fitxatge del seu substitut, l'holandès Jasper Cillessen

Actualitzat

El Barça ha oficialitzat aquesta tarda el traspàs del porter xilè al conjunt anglès, després d'haver-se concretat el fitxatge del seu substitut, l'holandès Jasper Cillessen. El FC Barcelona percebrà 18 milions garantits més 2 de variables per aquest traspàs.

Claudio Bravo, després de més de dues temporades sota els pals del Camp Nou, ha sumat vuit títols al palmarès, i ha tingut un protagonisme especial en les dues lligues guanyades de manera consecutiva. També va destacar al Mundial de Clubs del Japó i en la darrera Supercopa d'Espanya, disputada dimecres passat al Camp Nou.

Bravo també ha pogut celebrar la Lliga de Campions de Berlín, la Supercopa d'Europa de Tbilisi i les dues últimes Copes del Rei. En total, ha disputat 75 partits oficials i només ha encaixat 43 gols.

Guardiola, encantat amb Bravo

Pep Guardiola, el ja tècnic de Bravo, ha lloat el seu nou jugador: "És un porter fabulós i un gran reforç per la nostra plantilla. Encara està en el millor moment de la seva carrera. És un porter que admiro des de fa molts anys i estic feliç que sigui futbolista del City".

L'arribada de Bravo sentencia el destí de Joe Hart, el fins la passada temporada porter titular dels "blues", amb 350 partits des de la seva arribada l'any 2006. Amb 29 anys, Hart ha despertat l'interès de clubs com l'Everton, el Sevilla i el Borussia de Dortmund, tot i que l'anglès, que ja ha deixat clar al seu equip que vol marxar abans que es tanqui el mercat el 31 d'agost, preferiria seguir a la Premier League.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut