Kevin de Bruyne, del Manchester City, ha marcat un gol espectacular al Xakhtar (Reuters)

El Manchester City es posa líder. Kane, amb un 'hat-trick', dona una nova victòria al Tottenham a la jornada de Champions

De Bruyne i Sterling han estat els golejadors de l'equip de Pep Guardiola davant del Xakhtar, mentre que Harry Kane segueix donant triomfs al conjunt de Pochettino amb tres gols espectaculars

El City, líder del grup F després de guanyar el Xakhtar (2-0)

El Manchester City ha sumat la seva segona victòria a la Lliga de Campions. L'equip de Guardiola s'ha imposat per dos a zero al Xakhtar ucraïnès, amb gols de Kevin de Bruyne i Raheem Sterling.

Kane fulmina l'APOEL a Nicòsia (0-3)

El conjunt de Mauricio Pochettino ha golejat l'APOEL de Nicòsia amb un "hat-trick" de Harry Kane i suma la segona victòria consecutiva a la fase de grups de la Champions.

L'Spartak i el Liverpool empaten (1-1)

Els russos han inaugurat el marcador amb un golàs de Fernando de falta directa, però l'alegria a l'Otkrytie Arena ha durat ben poc perquè, minuts després, Coutinho ha marcat el gol de l'empat en una gran jugada de combinació amb Mané.

El Besiktas supera Leipzig (2-0)

Un gol de Babel i un de Talisca han servit per superar l'equip alemany. L'anècdota del partit ha estat quan els focus que il·luminaven el terreny de joc s'han apagat sobtadament per una incidència elèctrica. L'enfrontament ha estat suspès uns minuts.

El Nàpols guanya el Feyenoord (3-1)

El Nàpols ha sumat els seus primers tres punts al Grup F de la Lliga de Campions. Els italians s'han imposat al Feyenoord per tres a un, amb gols d'Insigne, Mertens i José Callejón.

El Porto deixa en evidència el Mònaco (0-3)

L'equip portuguès goleja 0-3 l'equip del Principat i suma els primers punts a la fase de grups de la Champions.