Koeman i Guardiola durant el partit (Reuters)

El Manchester City es manté invicte a l'Etihad Stadium i empata amb l'Everton (1-1)

Els jugadors dels dos equips han portat a la samarreta la imatge de l'abella de Manchester amb els colors de Catalunya, en homenatge a les víctimes dels atacs terroristes a Manchester i Barcelona

Un gol de Raheen Sterling evita la derrota del Manchester City davant d'un Everton conservador en la segona meitat. L'equip de Guardiola ha jugat la segona part amb un home menys per l'expulsió de Kyle Walker, que va veure dos grogues en els darrers cinc minuts de la primera part.

Els homes de Guardiola no ha destacat per la seva efectivitat davant de l'Everton de Koeman, que en una de les poques aproximacions a l'àrea rival, va inaugurar el marcador en el minut 35 amb un gol de Wayne Rooney

Un fort cop al City que gairebé nou minuts després, s'ha quedat amb 10 jugadors al camp per l'expulsió de  Kyle Walker, que va veure la segona groga per una agressió suposadament vista pel col·legiat i el suport del seu assistent.

Sterling ha salvat al minut 83 un mal començament dels homes de Guardiola, i conservar així la bona sort a l'Etihad Stadium, on els homes de Guardiola no perden des de desembre de 2016 quan van caure per 1-3 davant del Chelsea.

Guardiola s'ha mostrat satisfet per la feina del seu equip: "Vam intentar guanyar el partit inclús quan érem 10 contra 11. Ningú pot dir que no ho vam intentar".

El resultat favorable pel City no evita el lideratge en la classificació del Manchester United.

Els jugadors dels dos equips han portat a la seva samarreta la imatge de l'abella de Manchester amb els colors de Catalunya en homenatge a les víctimes dels atacs terroristes a Manchester i Barcelona.