De Bruyne i Agüero, golejadors del Manchester City al camp del Bristol (Reuters)
Futbol internacional

El Manchester City es desfà del Bristol i jugarà la final de la Copa de la Lliga (2-3)

El conjunt de Pep Guardiola ha tornat a derrotar el Bristol City per 2 a 3 en el partit de tornada de semifinals i ja espera rival en la final que es disputarà el 25 de febrer a Wembley

Actualitzat

El Manchester City s'ha classificat per a la final del la Carabao Cup, la Copa de la lliga anglesa. El conjunt de Pep Guardiola ha tornat a derrotar el Bristol City per 2 a 3 en el partit de tornada de semifinals i ha accedit a la final amb un global favorable de 5 a 3, ja que en l'anada els "citizens" s'havien imposat per 2 a 1.

Agüero, Leroy Sané i Kevin de Bruyne, en el 94, han estat els autors del gol del triomf del City en el partit 500 de Guardiola com a entrenador. El líder indiscutible de la Premier ja espera rival per a la final que es disputarà el 25 de febrer a l'estadi de Wembley. L'altre finalista sortirà del guanyador del derbi londinenc entre l'Arsenal i el Chelsea, que en l'anada a Stamford Brigde van empatar sense gols.

Guardiola, primera final a Anglaterra

Pep Guardiola s'ha mostrat molt satisfet després de la victòria del seu equip a Bristol (2-3), en el partit de tornada de semifinals de la Copa de la Lliga, i ha afirmat que està "molt content" d'haver arribat a la seva primera final a Anglaterra.

"Estic molt content d'arribar a la meva primera final aquí. Hem fet un gran partit i s'ha tornat  a demostrar que no s'acaba fins que no xiula l'àrbitre. És una bona lliçó per a l'enfrontament de la setmana que ve a Cardiff i per a la final."

Anar al contingut