Futbol internacional

El Manchester City de Pep Guardiola perd per 4 a 0 al camp de l'Everton de Ronald Koeman

En el duel entre dos excompanys de vestidor al FC Barcelona, el City de Guardiola ha rebut una contundent golejada al camp de l'Everton de Koeman

El Manchester City de Pep Guardiola ha caigut clarament derrotat aquest diumenge al camp de l'Everton de Ronald Koeman per 4 a 0. La possessió de pilota ha estat clarament per als visitants (71%), però els de casa s'han mostrat molt més efectius. Romelu Lukaku ha obert el marcador en el minut 34 amb l'únic gol de la primera part. Ja en la segona meitat, Kevin Mirallas ha anotat el 2 a 0 en el minut 47. En el 79, Tom Davies ha fet el tercer de l'Everton i, ja en el temps de descompte, Ademola Lookman ha arrodonit la golejada.

Els "blues" van començar la temporada de manera impecable, amb una sèrie de 10 victòries en els 10 primers partits oficials. Tot seguit, però, els de Guardiola van encadenar 6 partits seguits sense guanyar (3 empats i 3 derrotes), un en Lliga de Campions al Camp Nou. Un cop superat aquest mal moment, el percentatge de victòries del City és del 56,25% (9 en els últims 16 partits).

Aquest balanç de resultats deixa el Manchester City cinquè de la Premier League, amb 42 punts, a 10 del líder, el Chelsea, i fora de les posicions que permeten jugar la Lliga de Campions la temporada vinent. Per primera vegada en la seva carrera com a entrenador, Pep Guardiola ha encaixat dues derrotes per quatre gols de diferència en una mateixa temporada. A la rebuda al camp de l'Everton s'ha de sumar la desfeta en Lliga de Campions, al Camp Nou, contra el FC Barcelona.