Pep Guardiola (Reuters)
Pep Guardiola (Reuters)
Futbol Internacional

El Manchester City de Pep Guardiola bat dos rècords més de la Premier League

Cap altre equip de la història de la lliga anglesa havia firmat un començament de temporada tan bo, ni havia encadenat tantes victòries consecutives

Actualitzat

El Manchester City de Pep Guardiola, líder de la Premier League, ha sortit victoriós aquest dimecres de la seva visita al camp del cuer, el Swansea (0-4), amb dos gols de David Silva, un altre de Kevin de Bruyne i un últim del Kun Agüero. Els de Guardiola, en el seu partit anterior al camp del segon de la Lliga, el Manchester United (1-2), ja van trencar el rècord de més victòries seguides al campionat anglès en un única temporada, amb 14. Ara en sumen 15.

Aquest dimecres, amb el seu quinzè triomf consecutiu, han trencat un altre rècord anglès, el de més victòries consecutives a la Premier encara que no fossin a una sola temporada. Una marca fins ara en possessió de l'Arsenal, que entre els 13 últims partit de la Lliga 2001-02 i el  primer de la 2002-03 havia guanyat 14 partits seguits. El de Santpedor, que ja tenia els rècords de les ratxes de victòries més llargues de la Lliga Espanyola (16) i la Bundesliga (19), suma a la seva llista també el de la Premier (15).

I a més, amb els 49 punts sumats en 17 jornades, els de Guardiola han trencat un altre rècord de la Lliga, el del millor inici de temporada de la història de la Premier. El Manchester City ha guanyat 16  partits i n'ha empatat 1, superant l'inici del Tottenham de la temporada 1960-61.

 

ARXIVAT A:
Guardiola
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut