Bernardo Silva celebra el gol del City (EFE)

El Manchester City de Guardiola, encara més líder després de guanyar el Chelsea per la mínima (1-0)

Una combinació entre Sergio Kun Agüero, David Silva i el portuguès Bernardo Silva, ha estat la jugada perfecta perquè l'equip de Guardiola marqués l'únic gol del partit

El Manchester City ha ampliat la seva bona ratxa amb un triomf davant del Chelsea al Etihad Stadium (1-0), el pròxim rival del FC Barcelona a la Champions League. Amb aquesta victòria, el City està més a prop d'aconseguir el títol de la Premier, lliga que domina amb divuit punts d'avantatge sobre el Liverpool.

Una combinació entre Sergio Kun Agüero, David Silva i el portuguès Bernardo Silva ha estat la jugada perfecta perquè l'equip de Guardiola marqués l'únic gol del partit. Ha estat en l'inici de la segona part i ha fet caure la resistència del conjunt londinenc d'Antonio Conte.

El Chelsea, que d'aquí a deu dies visitarà el Barcelona a la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, ha sumat la quarta derrota en els cinc últims partits de la Premier. Ha perdut amb el Bournemouth i el Watford, ha guanyat el cuer, el West Bromwich, i en les dues últimes jornades ha estat superat pel Manchester United i ara pel City.

A més, el Chelsea està fora dels llocs de la Lliga de Campions. És cinquè a la taula de la Premier, a cinc punts del Tottenham, que és quart, a sis del Manchester United, tercer, vuit del Liverpool i a vint del líder, el City.

El Manchester City, que només ha perdut un partit en el que va de competició, ha sumat el tercer triomf consecutiu després dels de Leicester i Arsenal.