El Manchester City assalta San Paolo i certifica la classificació per als vuitens de final (2-4)

El conjunt de Pep Guardiola ha destrossat el Nàpols al contraatac i aconsegueix el bitllet per a la següent ronda a dues jornades per acabar-se la fase de grups

David CarballoActualitzat

El Manchester City ha certificat la classificació matemàtica per als vuitens de final de la Champions amb una brillant victòria al camp d'un Nàpols que es complica molt el seu futur a la competició. Els italians han sortit molt forts i han posat setge a la porteria anglesa, fins que en el minut 21 s'han avançat per mitjà d'Insigne, que ha culminat una bona paret amb Mertens.

El domini local s'ha anat diluint i després de la lesió de Ghoulam, el City s'ha fet amo i senyor del partit. Agüero ha perdonat l'empat i en la següent ocasió, Otamendi ha batut Reina amb un cop de cap inapel·lable. Stones, també de cap, ha pogut fer el segon però la seva rematada s'ha estavellat al travesser.

En l'inici de la represa, Stones ha tornat a imposar el seu domini en el joc aeri i ha fet l'1 a 2 a la sortida d'un córner. El Nàpols ha reaccionat i Insigne ha estat a punt d'empatar amb un xut que s'ha topat al travesser. Un penal de Sané sobre Albiol l'ha transformat Jorginho i poc després Ederson ha evitat el gol de Callejón. I del possible 3-2, s'ha passat al 2-3 fet pel Kun Agüero, que ha culminat un contraatac per convertir-se en el màxim golejador de la història del City amb 178 dianes. Amb el Nàpols exhaust i abocat a l'atac, el City ha fet la sentència definitiva amb un nou contraatac culminat per Sterling.

El Xakhtar s'imposa al Feyenoord (3-1)

El Xakhtar Donetsk ha derrotat el Feyenoord i ha fet un pas important per classificar-se com a segon del grup F. Els holandesos s'han avançat amb un gol matiner de Jorgensen, però els ucraïnesos han capgirat el resultat advers amb gols de Ferreyra i un doblet de Marlos. El Xakhtar suma set punts i depèn d'ell mateix per classificar-se a falta de les últimes dues jornades, mentre que el Feyenoord ha quedat eliminat.