Guardiola celebra la victòria contra el Southampton (Reuters)
Futbol internacional

El Manchester City arrodoneix una temporada de rècord i tanca la Premier League amb 100 punts

El conjunt de Pep Guardiola ha assolit aquesta històrica xifra rodona amb una victòria al camp del Southampton gràcies a un gol de Gabriel Jesús en el minut 90

Actualitzat

Aquest diumenge ha acabat la Premier League, la lliga anglesa, amb l'aclaparadora victòria del Manchester City ja confirmada fa setmanes. La novetat és que amb la victòria d'aquest diumenge dels de Pep Guardiola sobre els Southampton per 0-1 amb un gol de Gabriel Jesús en el minut 90, el City bat dos rècords. El d'arribar per primera vegada als 100 punts en la història del campionat anglès i guanyar-lo amb 19 d'avantatge sobre el segon classificat, el Manchester United. Tercer ha acabat el Tottenham i quart el Liverpool.

Els "reds" s'han imposat per 4-0 al Brighton, però Salah només n'ha marcat un, així que la Bota d'Or, definitivament, és per a Leo Messi. Com a mínim el Liverpool consolida el quart lloc i deixa el Chelsea fora de la propera Lliga de Campions. Els londinencs han perdut per 3-0 contra el Newcastle i acaben la temporada cinquens.

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut