Futbol

El Manchester City anuncia el fitxatge de Txiki Begiristain com nou director esportiu

Txiki Begiristain és el nou director esportiu del Manchester City, segons ha anunciat el club anglès en la seva pàgina web. Txiki va ocupar aquest mateix càrrec al Barça entre 2003 i 2010, l'etapa de Joan Laporta com a president. Al City, Begiristain coincideix amb Ferran Soriano, director exectiu del club anglès, que serà el seu cap immediat.

Actualitzat
Feia dies que se'n parlava i ja és oficial: Txiki Begiristain és el nou director esportiu del Manchester City, segons ha anunciat el club anglès en la seva pàgina web. Txiki va ocupar aquest mateix càrrec al Barça entre 2003 i 2010, l'etapa de Joan Laporta com a president.

Al City, Begiristain coincideix amb Ferran Soriano, director exectiu del club anglès, que serà el seu cap immediat.

Txiki diu al web del City: "Em sento molt content d'haver rebut aquesta oferta, que és una gran oportunitat. Crec que el City té un gran futur al davant i em sento molt honrat de poder-hi contribuir. Tinc moltes ganes de començar a treballar amb Brian Marwood (director de l'Acadèmia de Futbol del City), Roberto Mancini i Ferran Soriano en la tasca de construir un equip de futbol i una filosofia que pot ser molt útil al club en el curt i el llarg termini". 




Anar al contingut