David Silva ha firmat la seva ampliació de contracte amb el City (@ManCityCatala)
Futbol internacional

El Manchester City amplia el contracte de David Silva fins al 2020

El migcampista canari, de 31 anys, va arribar al conjunt anglès el 2010 procedent del València per 26 milions d'euros, i durant aquesta etapa s'ha convertit en una peça fonamental de l'equip

Actualitzat

El Manchester City ha anunciat un acord per a l'ampliació del contracte de David Silva un any més, fins al 30 de juny del 2020. El migcampista canari, de 31 anys, va arribar al conjunt anglès el 2010 procedent del València per 26 milions d'euros, i durant aquesta etapa s'ha convertit en una peça fonamental de l'equip.

Durant aquesta etapa al City, Silva ha conquerit dos títols de la Premier League, una FA Cup i dues Copes de lliga, i és un dels capitans de l'equip entrenat per Pep Guardiola. Aquesta temporada, el mag canari és el màxim assistent de la Premier amb vuit passades de gol, i és indiscutible en els esquemes del tècnic de Santpedor.

"Estic increïblement orgullós del que he aconseguit al City en les meves set temporades i mitja aquí. I amb Pep al capdavant, crec que estem en una excel·lent posició per guanyar trofeus aquesta temporada i més endavant", ha explicat Silva després de firmar la seva renovació.

Anar al contingut