Mario Mola a Rotterdam (Foto: EFE)
Triatló

El mallorquí Mario Mola revalida a Rotterdam el seu títol de campió del món de triatló

Mola fa 5 temporades seguides que suma medalla

Mario Mola s'ha proclamat per segona vegada campió del món de triatló després d'acabar tercer aquest dissabte en la prova disputada a Rotterdam. Mola, nascut a Palma de Mallorca, ha revalidat el títol que va guanyar la passada temporada i allarga una gran ratxa que va començar amb un bronze l'any 2013 i va continuar amb dues plates els anys 2014 i 2015.

En aquelles tres ocasions el campió del món va ser el gallec Javier Gómez Noya, que aquest dissabte, amb 34 anys, ha obtingut la medalla de plata després d'arribar quart a la meta de Rotterdam. Noya, l'únic de la història capaç de guanyar cinc vegades el campionat mundial d'aquesta especialitat esportiva, acumula amb aquesta 10 medalles (5 ors, 4 plates i 1 bronze).

Flora Duffy revalida el títol mundial

Flora Duffy ha revalidat el títol de campiona mundial de triatló amb la màxima puntuació possible, després de guanyar cinc proves i adjudicar-se, així mateix, la gran final del campionat, a la ciutat holandesa de Rotterdam. Duffy, de 29 anys, ja havia guanyat les proves de Yokohama (Japó), Leeds (Anglaterra, Regne Unit), Hamburg (Alemanya), Edmonton (Canadà) i Estocolm.

Amb la victòria d'aquest dissabte a Holanda, Duffy ha sumat un total de 5.200 punts, impossibles de superar: la 'puntuació perfecta'.