Futbol

El Mallorca visita El Molinón, mentre que el València juga al camp del Racing

El Mallorca vol refermar-se com l'equip revelació d'aquest inici de Lliga. L'equip balear, que està situat a la part alta de la classificació, espera sumar la seva primera victòria a domicili de la temporada a El Molinón. A més, el València mirarà de tornar a posicions europees sumant els tres punts al camp d'un Racing que ja ha rebut dues golejades a El Sardinero, mentre que l'Athletic intentarà tornar al camí del triomf al Nuevo Zorrilla. A més, el Xerez espera vèncer el seu primer partit a Primera Divisió davant el Màlaga, mentre que el Getafe i l'Osasuna es veuen les cares al Coliseum.

Actualitzat
Sporting - Mallorca (17.00)

El Mallorca espera continuar amb les bones sensacions en aquest començament de Lliga. Gregorio Manzano, però, ja ha advertit que el partit és contra un rival directe per a l'objectiu de la temporada: la permanència. Els asturians arriben al partit amb nombrosos titulars lesionats, i el brasiler Mattioni ha entrat a la llista de Manzano per primera vegada aquesta temporada.

Valladolid - Ath. de Bilbao (17.00)


Després d'un espectacular principi de temporada, els lleons han encadenat una ratxa negativa de tres partits seguits amb derrota (dos a la Lliga i un a la Lliga Europea). Els de Caparrós volen redimir-se davant un Valladolid que suma a domicili el que perd a casa, ja que els dos partits disputats fins ara a Zorrilla han acabat amb derrota.

Xerez - Màlaga (17.00)

Cuer contra antepenúltim. El Xerez espera sumar la seva primera victòria a la Primera Divisió en el derbi andalús de la jornada. El Màlaga, per la seva banda, vol posar fi a una raxa de quatre partits consecutius amb derrota.

Getafe - Osasuna (17.00)

L'Osasuna espera sumar la tercera victòria consecutiva al Coliseum. Camacho ja ha avançat que asseurà Masoud a la banqueta i que farà jugar en el seu lloc Camuñas. Per la seva banda, el Getafe, capaç del millor i del pitjor, vol començar a trobar una regularitat de joc i bons resultats per agafar confiança.

Racing - València (19.00)

El Racing encara no ha guanyat aquesta temporada a El Sardinero i espera que aquesta dinàmica canviï aquest diumenge. Després de rebre golejades a casa per part del Getafe i el Barça, els càntabres afronten un partit complcat davant un València que arriba amb els ànims renovats després de guanyar el Gènova a la Lliga Europea (3-2) i amb el "pichichi" Villa en plena forma.
Anar al contingut