El Mallorca trenca la ratxa negativa amb un triomf a casa davant la Reial Societat (2-1)

El Mallorca, que feia tres jornades que perdia, s'ha retrobat amb el triomf davant un dels equips revelació de l'inici de temporada, la Reial Societat. Michael Laudrup, que veia amenaçat el seu càrrec, respira després de veure els seus jugadors remuntar a l'Iberostar Estadi un gol inicial d'Aguirretxe. Víctor Casadesús ha empatat per als balears i, ja a la segona part, "Chori" Castro ha fet el segon gol, ha capgirat el marcador i ha donat tres punts molt importants als mallorquins.

La Reial Societat ha començat amb força el partit i s'ha avançat al quart d'hora de joc, per mediació d'Imanol Aguirretxe, que després de rebre una bona assistència de Carlos Martínez ha definit amb classe en el mà a mà davant el porter Dudu Aouate. El Mallorca, molt necessitat, ha reaccionat ràpidament, i cinc minuts després, gràcies al davanter centre Víctor Casadesús, ha empatat.

El gol ha donat confiança als de Michael Laudrup -el tècnic danés es jugava, pràcticament, el seu càrrec-, que han sortit a la recerca del segon gol. Ho han aconseguit a la represa, al 49, a la sortida d'un córner en què la pilota ha arribat a peus de "Chori" Castro. Des de la frontal, l'uruguaià ha fet el 2-1. La Reial Societat ha tingut algunes ocasions per empatar, la més clara un xut al pal d'Antoine Griezmann quan faltaven deu minuts per al final, però els locals han aguantat bé per sumar tres punts d'or.