Futbol

El Mallorca empata in extremis al Sabadell amb un gol de Pau Cendrós (1-1)

Sabadell i Mallorca han empatat a la Nova Creu Alta en el temps afegit amb un gol de Pau Cendrós. Els arlequinats s'havien avançat als quinze minuts a través d'Aníbal

Actualitzat

Abans del partit, el Sabadell ha dedicat un minut de silenci i ha volgut retre homenatge a la família de Josep Sabater, fill d'un exconseller arlequinat que va perdre la vida en el tràgic accident aèri dels Alps. Empesos per la necessitat del cuer, el Sabadell ha sortit a la Nova Creu Alta amb l'obligació de cruspir-se un Mallorca en terra de ningú. El gol arlequinat ha arribat als quinze minuts. Una passada mil·limètrica de Collantes ha acabat amb Aníbal, al segon pal, empenyent la pilota al fons de la porteria. Abans del descans, Collantes ha disposat d'una bona ocasió que ha acabat amb la pilota al pal. Els arlequinats, amb passada de Cristian, han intentat aprofitar un error de la sortida del Mallorca.

A la sortida d'un córner, el Mallorca ha tingut l'empat a prop. Una rematada de cap d'Arana ha acabat repel·lida per Nauzet i el travesser. Els arlequinats, més replegats a la seva àrea, han anat aturant les envestides del conjunt de Miquel Soler que ha pressionat més a la segona part. Quan semblava que el partit estava dat i beneït, Pau Cendrós ha empatat en el temps de descompte. Una centrada d'Agus ha acabat amb la pilota solta dins l'àrea i Cendrós ha aprofitat per marcar a boca de canó. Mallorca i Sabadell han acabat repartint-se els punts, un punt insuficient per les aspiracions dels vallesans.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut