El Màlaga remunta contra la UD Las Palmas i trenca una ratxa de nou partits sense guanyar (2-1)

Els canaris s'havien avançat amb un gol de falta de Mauricio Lemos en el minut 19, però els locals han estat capaços de capgirar el resultat advers amb dianes de Pablo Fornals i Charles

El Màlaga ha trencat una ratxa de nou partits sense guanyar amb una treballada victòria contra la UD Las Palmas en l'últim partit de la 23a jornada de lliga a Primera Divisió. Els canaris s'havien avançat amb un gol de falta de Mauricio Lemos en el minut 19 però els locals han estat capaços de capgirar el resultat advers abans del descans. En el 27, Pablo Fornals ha fet l'empat a un amb una centrada xut que ha sorprès Javi Varas i en el 35, Charles ha culminat la remuntada.

En la represa, els visitants han buscat la igualada i en el tram final s'han abocat a l'atac després de l'expulsió de José Rodríguez. Tot i la superioritat numèrica, l'equip de Quique Setiémn no ha trobat la manera de tornar a batre la porteria de Carlos Kameni. Amb aquest triomf, el primer amb Marcelo Romero a la banqueta, el Màlaga és el 13è classificat amb 26 punts, mentre que el Las Palmas és just un lloc al davant dels malaguenys, amb 28 punts.