Tots els gols de la sisena jornada de lliga a Primera Divisió

El València assalta Anoeta i se situa en zona Champions (2-3), el Celta agafa aire amb un triomf contra l'Eibar a Ipurua (0-4), el Leganés sorprèn la UD Las Palmas a domicili (0-2), el Getafe goleja un desconegut Vila-real (4-0) i el Màlaga obté un agònic empat contra l'Athletic (3-3)

Després de guanyar al Bernabéu fa una setmana, el Betis sembla que va llançat i, en l'últim partit de la sisena jornada de lliga, ha golejat el Llevant per 4 a 0 gràcies a una gran segona part. Després d'una primera meitat igualada, els verd-i-blancs han fet un inici fulgurant a la represa amb dos gols en els primers 10 minuts. En el 47, el davanter paraguaià format a la Masia Tony Sanabria, que va marcar el gol de la victòria al Bernabéu, ha inaugurat el marcador i, en el 55, Fabián ha fet el segon. El Llevant no ha reaccionat i el Betis ha acabat golejant amb dues dianes més de Sergio León i de nou Sanabria. Amb aquest tercer triomf consecutiu, el Betis se situa cinquè amb 12 punts, just per davant del Madrid, que en té 11.

El València assalta Anoeta (2-3)

La Reial Societat ha encaixat la tercera derrota consecutiva en una setmana per oblidar. El nou València de Marcelino s'ha emportat el triomf en la seva visita a Anoeta per 2 a 3. Els xe s'han avançat en el marcador amb un gol de Rodrigo en el minut 26, però els donostiarres han respost per mitjà d'Elustondo en el 33. En una segona meitat vibrant i plena d'alternatives, Nacho Vidal ha fet l'1 a 2 i Oyarzábal ha tornat a igualar les forces. Amb els dos equips jugant amb deu per les expulsions de Zubeldia i Kondogbia, el València s'ha acabat emportant la victòria amb un gol de Simone Zaza en el minut 86 i se situa quart en zona de Champions, amb 12 punts.

El Celta agafa aire a Ipurua (0-4)

El Celta ha agafat aire amb una balsàmica victòria contra l'Eibar a Ipurua (0-4). Els gallecs han sumat un contundent triomf gràcies a la seva eficàcia en les jugades d'estratègia. Cabral ha inaugurat el marcador en el minut 17 i Pione Sisto ha fet el segon en el 24 amb una centrada a l'àrea que ha acabat al fons de la porteria. Abans del descans, el "Tucu" Hernández ha marcat el tercer amb una rematada de mitja xilena aprofitant una nova errada de la defensa local i, en el 73, Daniel Wass ha arrodonit el triomf del conjunt de Juan Carlos Unzué, que  ja suma set punts i s'allunya de la part baixa de la classificació.

El Leganés sorprèn a Las Palmas (0-2)

La UD Las Palmas s'ha vist sorpresa pel Leganés, que s'ha emportat la victòria de l'Estadi de Gran Canària (0-2). Beavue ha fet el primer en l'inici de la segona part, i Eraso, en temps de descompte, ha establert la sentència definitiva. Amb aquesta derrota, la quarta en sis jornades, el conjunt de Manolo Márquez es queda amb sis punts a la classificació, només dos per sobre de la zona de descens, i la setmana que ve visitarà el Camp Nou. En canvi, el Leganés confirma el seu bon inici de temporada i se situa en zona europea, amb 10 punts.

El Getafe goleja el Vila-real (4-0)

El Getafe ha golejat un desconegut Vila-real al Coliseum Alfonso Pérez per 4 a 0. Després d'una primera part sense gols, en la represa, el conjunt de Pepe Bordalás ha passat per sobre dels groguets i s'ha acabat emportant un contundent triomf. Ángel ha inaugurat el marcador en el minut 54, i, en el 64, Jorge Molina ha aprofitat una greu errada de Rubén Semedo per fer el segon. Els visitants no han reaccionat i Bergara i Ángel, ja en temps de descompte, han arrodonit el triomf dels madrilenys, que sumen 8 punts a la classificació, un més que un Vila-real que no acaba d'arrencar en aquest inici de temporada.

Míchel salva el cap amb un agònic empat (3-3)

El Màlaga de Míchel, que durant bona part del partit contra l'Athletic Club ha tingut els dos peus fora de la banqueta de l'equip andalús, ha sumat el primer punt de la temporada després de sis jornades. Els de Bilbao s'han avançat als 4 minuts amb un gol de penal d'Aduriz i als 35 han vist com Diego Rolán aconseguia l'empat amb què s'ha arribat al descans.

Dues dianes d'Iñaki Williams han fet pensar que l'Athletic s'emportaria els tres punts de La Rosaleda, però els locals han reaccionat a temps i, en tres minuts, els que van del 81 al 84, Paul Baysse i, novament, Diego Rolán han posat l'empat a tres definitiu en el marcador, que deixa l'Alabès com a cuer en solitari de la Lliga.