El Màlaga obre la jornada de lliga contra l'Albacete amb una nova victòria (2-1)

El líder de Segona Divisió ha obert la novena jornada de la Lliga amb victòria davant l'Albacete i es mantindrà líder de la categoria una setmana més

El Màlaga s'ha imposat a l'Albacete en el duel que obria la novena jornada de Segona Divisió i manté el liderat de la categoria de plata. Després de sumar només 4 punts en els últims tres partits, l'equip malagueny s'ha retrobat amb la victòria i ja suma 22 punts.

La primera part ha acabat sense gols i Jérémie Bela ha estat qui ha obert el marcador a favor de l'Albacete gràcies a un gol de penal. Els locals, però, han reaccionat ràpidament i dos gols de Gustavo Blanco en tres minuts els han servit per capgirar el marcador. Amb quatre gols en lliga, l'argentí és el màxim golejador dels malaguenys.

El club andalús, amb un partit més, avantatja amb cinc punts el Granada, que és el seu immediat perseguidor, i mantindrà una jornada més el liderat que ocupa en solitari des de la tercera jornada. L'Albacete, per la seva banda, es manté en setena posició provisional i perd una oportunitat per entrar en zona de play-off.