El Màlaga fa història i es classifica per a la fase de grups de la Champions

Dia històric per al Màlaga, que ha aconseguit classificar-se per a la fase de grups de la Lliga de Campions. L'equip de Pellegrini ha fet valer a l'Estadi Olímpic d'Atenes els dos gols de renda que tenia del partit d'anada i ha superat amb solvència l'eliminatòria contra el Panathinaikos. El partit ha acabat sense gols, resultat poc brillant, però suficient, per aconseguir l'objectiu.

El Màlaga, doncs, per primera vegada en la seva història, serà al sorteig de la Champions, que es farà aquest dijous a Montecarlo. La fase de grups començarà el 18 de setembre.

Els altres classificats

Dinamo de Zagreb, el Braga, el BATE Borisov i l'Anderlecht són els altres classificats per a la fase de grups de la Champions.

Anderlecht, 2 - Limassol, 0

Els belgues han patit per eliminar el Limassol xipriota, que tenia un 2-1 de l'anada. L'Anderlecht s'ha imposat per 2-0 en els últims minuts, amb gols de Kanu en el 81 i de Iakvenko en el 89, quan més estava atacant l'equip xipriota, que buscava el gol de la classificació.

Maribor, 0 - Dinamo Zagreb, 1

El Dinamo Zagreb s'ha imposat gràcies a una diana de Tonel al minut 12. De l'anada tenia un 1-2 d'avantatge.

Udinese, 1 (4) - Sporting Braga, 1 (5)

En l'eliminatòria més igualada, el Braga ha superat l'Udinese a la tanda de penals. S'ha repetit l'1-1 de l'anada. Primer ha marcat Armero per l'Udinese en el minut 25. En el 72, Micael ha empatat pels portuguesos. No hi ha hagut gols a la pròrroga i, en la tanda de penals, Maicosuel ha fallat l'únic per als locals, mentre que el Braga els ha fet tots. Rúben Micael ha transformat el decisiu, que situa els portuguesos a la fase de grups.

Hapoel Kiryat, 1 - BATE Borisov, 1

Primer s'ha avançat l'Hapoel a través de Lencse (67') i després Pavlov ha igualat (90'). En l'anada, el BATE s'havia imposat 2-0.