El Màlaga de Míchel no aconsegueix evitar que el Reial Madrid guanyi la Lliga (0-2)

Els de Zinedine Zidane en tenien prou sumant 1 punt l'última jornada de Lliga per proclamar-se campions i han acabat guanyant a Màlaga (0-2) amb gols de Ronaldo i Benzema

El Reial Madrid s'ha mantingut fort fins al final, no ha sortit del guió i s'ha endut el títol de Lliga guanyant al camp del Màlaga, a La Rosaleda, per 0 a 2. El Reial Madrid s'ha proclamat campió de Lliga després d'una temporada en què no ha deixat de marcar en cap jornada. Ha estat el més regular i el que ha arribat millor a la recta final.

El primer gol ha estat molt matiner. Isco ha posat la pilota a l'esquena dels defenses andalusos i Cristiano Ronaldo, a la carrera, ha esquivat Kameni i ha fet el 0 a 1 a porteria buida. Només havien passat dos minuts i CR7 marcava per quart partit consecutiu. Sandro ha fet el primer acostament amb perill a la porteria de Keylor Navas en el minut 13 i,  tot i que poc després ha estat Benzema qui ha posat la por al cos del Màlaga, Sandro ho ha tornat a provar en el minut 20. Ha xutat una falta amb tanta potència que a l'hora de rebutjar-la, Keylor Navas s'ha encastat contra el pal i ha necessitat un parell de minuts per recuperar-se.

El Madrid, amb la seguretat que els donaven en tot moment Kroos i Modric, s'ha tornat a acostar en el minut 33. Isco cap a Benzema, aquest centrant sobre Marcelo, que ha relliscat. L'intent de rematada de Cristiano Ronaldo ha topat amb l'aturada de Kameni. L'1 a 1 l'ha tingut Keko  dues vegades. La primera, pentinant un xut de Sandro. L'altre, també de cap, entre els centrals.

Una dura entrada després de tocar pilota de Ricca a Cristiano Ronaldo, sense conseqüències, ha inaugurat la segona meitat. Han estat minuts de més possessió malaguista, però el Madrid sense perdre el control. Tan pendent de tot que en el minut 54 ha arribat el 0 a 2. A la sortida d'un córner,  Ramos ha xutat, s'ha trobat Kameni i immediatament després ha aprofitat l'ocasió Benzema. Un segon gol molt protestat per Kameni, que reclamava fora de joc.

Poc després, en un error de Casemiro, l'ha tingut Sandro, i després Jony ha volgut sorprendre Keylor Navas sense èxit. Però res ha canviat. Isco, substituït per James, ha marxat ovacionat per tots: els seus exaficionats del Màlaga i els actuals del Madrid. També Sandro ha deixat el terreny de joc.  Duda, que s'acomiadava, ha entrat per Jony i Morata ha substituït Benzema en els últims vint minuts.

En un parell de minuts, dos ensurts per al Madrid. En el 75, el xut de Mikel Villanueva ha marxat per sobre del travesser, i en el 77, Camacho, de cap,  també ha vorejat la porteria de Keylor Navas. Relaxament inconscient del Madrid, que ja es veia campió. Charles, sol al primer pal, no ha sabut transformar en el 84 i tampoc Marcelo, en el 86, xutant als núvols. El partit estava dat i beneït quan el Chori Castro ha enviat la pilota al travesser. Massa tard. L'alegria blanca ja estava desfermada.