Boateng ha fet el gol de la victòria del Llevant (EFE)
Futbol

El Màlaga certifica el descens a Segona amb una derrota al camp del Llevant (1-0)

Els andalusos han caigut al Ciutat de València amb un solitari gol de Boateng en l'últim sospir i han perdut la categoria en una temporada per oblidar

Actualitzat

El Màlaga ha certificat el descens matemàtic a Segona Divisió a cinc jornades per al final de la lliga. Els andalusos han caigut al camp del Llevant amb un solitari gol de Boateng en l'últim sospir i han perdut la màxima categoria en una temporada per oblidar. En canvi, els granotes han celebrat un triomf que els apropa a la permanència, ja que mantenen set punts d'avantatge sobre el Deportivo quan en queden 15 en joc.

 

Victòria agònica del Betis

Un gol de Júnior en el temps afegit ha donat la victòria al Betis (1-0) davant del Las Palmas. És el sisè triomf consecutiu dels de Quique Setién a la Lliga. L'últim havia estat al camp del Girona (0-1). Els andalusos han celebrat els tres punts com si ja estiguessin classificats definitivament per a l'Europa League. Per la seva banda, el Las Palmas, penúltim amb 21 punts, té gairebé, de forma matemàtica, els dos peus a Segona Divisió.

 

Anar al contingut