El Màlaga allunya el Sevilla del tercer lloc de la Lliga amb una golejada on l'aportació de Sandro ha estat clau (4-2)

L'exblaugrana Sandro ha estat clau en el triomf del Màlaga. Ha fet un gol i ha participat en dos

En el partit que tancava la jornada 35 de Lliga, el Màlaga ha aconseguit, davant del Sevilla (4-2), el cinquè triomf en els últims sis partits. Els sevillans, per la seva banda, queden 3 punts enrere respecte a l'Atlètic de Madrid en la lluita pel tercer lloc de la classificació. Els de Jorge Sampaoli han estat els primers a marcar, en el minut 30, en una jugada que ha començat el Mudo Vázquez i ha culminat el mateix jugador després d'una combinació amb Ben Yedder.  Pablo Fornals ha empatat per als de Michel 7 minuts més tard amb una gran canonada des de la frontal.

Poc abans del descans, Nico Pareja ha evitat sota pals el segon gol dels de casa en una rematada de Recio al cor de l'àrea. No ha estat tan encertat Pareja en el minut 50. Una pilota perduda per l'argentí ha donat sortida a la jugada del 2 a 1, obra de Sandro Ramírez. L'exblaugrana, que suma 13 gols aquesta temporada, ha aconseguit 6 dianes en els últims 6 partits. Luis Muñoz ha tornat el favor al Sevilla. Una errada seva refusant una centrada de Sarabia dins l'àrea del Màlaga ha regalat l'empat a 2 a el Mudo Vázquez.

Kameni ha evitat que els visitants s'avancessin aturant primer un cop de cap d'Iborra i després el xut a boca de canó de l'omnipresent Vázquez. El 3 a 2 ha arribat en el minut 77, i també amb la participació de Sandro, autor de la centrada de falta que ha rematat de cap Diego Llorente. El definitiu 4 a 2 també ha nascut dels peus de Sandro. El davanter canari ha forçat un penal davant Pareja. Ell mateix ha xutat la pena màxima. El porter Sergio Rico ha aturat la pilota però Juancar, molt atent, ha aprofitat el rebuig per tancar el marcador.