Espanyol

El mal inici de lliga de l'Espanyol, amb dues derrotes en dues jornades, no preocupa Pochettino

L'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha indicat avui que malgrat la mal arrencada de Lliga, és aviat per parlar d'urgències, encara que ha reconegut que un bon resultat contra el Deportivo de la Corunya donaria molta confiança. "No podem plantejar-nos urgències en la tercera jornada. Això no obstant, és clar que sumar punts ens donarà confiança i ens permetrà fixar les idees i creure en el que fem. Anem amb ganes de treure un bon resultat i d'aconseguir els tres punts", ha apuntat.

Actualitzat
Pochettino ha deixat clar que la plantilla no està "ansiosa" i ha insistit que la imatge de l'equip ha estat positiva. "Durant 75 minuts contra el Madrid l'equip va estar bé. Va fer la sensació que en qualsevol moment podia arribar l'empat. No obstant això, l'efectivitat es paga". En aquest context, ha assegurat que si l'equip manté aquesta línia "hi ha més opcions d'aconseguir un bon resultat". "Hem d'acabar les jugades. Afortunadament, l'equip genera oportunitats i està oferint un bon nivell en tots els aspectes", ha afegit.

També s'ha mostrat convençut que "els gols arribaran", perquè a la plantilla hi ha jugadors "amb qualitat". "No em preocupa haver-nos quedat a zero en els dos primers partits. No analitzo només el resultat, sinó el funcionament de l'equip i, en aquest sentit, és satisfactori", ha remarcat.

Pochettino ha indicat que és positiu tenir tota la plantilla a disposició aquesta setmana, ja que li permetrà treballar aspectes més concrets. El tècnic creu que la plantilla és reduïda i és important que tots puguin entrenar. "El funcionament de l'equip s'aconsegueix a base de treball", ha manifestat.

L'únic que no es podrà entrenar amb el grup és Iván de la Peña. "Si es va fer mal a la cama va ser per l'estat del camp; no es va forçar. Estem avaluant a veure si fem un treball específic, perquè en pretemporada va estar bastant temps parat", ha declarat.

Finalment, s'ha mostrat satisfet amb la decisió de canviar la gespa del nou estadi i ha comentat que el camp d'entrenament tampoc no està en les millors condicions. "S'aixeca bastant, encara que és cert que ahir va ploure molt. Les condicions eren bastant semblants", ha finalitzat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut