Cristiano Ronaldo no jugarà a Màlaga pensant en la Champions (EFE)
Futbol

El Madrid viatja a Màlaga sense Cristiano, Bale, Varane ni Modric

El Reial Madrid jugarà a Màlaga pensant en la Champions, per això Zinedine Zidane ha donat descans a jugadors importants tenint en compte que ben aviat els espera el Bayern de Munic

Actualitzat

El Reial Madrid jugarà contra el Màlaga a La Rosaleda amb un equip sense Cristiano, Bale, Varane ni Modric. Es tracta d'una decisió tècnica de Zinedine Zidane. El tècnic francès ha deixat a Madrid Varane i Modric, que arrosseguen molèsties dels últims partits, i ha donat descans al gal·lès Gareth Bale i al portuguès Cristiano Ronaldo. Tampoc ha entrat en la convocatòria "merengue" Nacho Fernández, baixa per lesió.

Cristiano Ronaldo descansarà, una vegada més, en un partit lluny del Santiago Bernabéu. Està clar que el Madrid el reserva perquè arribi en plena forma a les semifinals de la Lliga de Campions contra el Bayern de Munic. Sembla que el portuguès està conforme a no lluitar pel Pichichi de la La Lliga Santander.

Els convocats per Zidane són: Keylor Navas, Kiko Casilla, Luca Zidane, Carvajal, Achraf, Vallejo, Sergio Ramos, Marcelo, Theo, Casemiro, Marcos Llorente, Kroos, Kovacic, Dani Ceballos, Marco Asensio, Isco, Lucas Vázquez, Benzema i Borja Mayoral.


 

ARXIVAT A:
Reial Madrid
Anar al contingut